اتوماسیون صنعتی

معرفی محصولات اتوماسیون صنعتی

اتوماسیون صنعتی

معرفی محصولات اتوماسیون صنعتی

اتوماسیون صنعتی

سروو موتورها یا سرووها، همان طور که شناخته می شوند، دستگاه های الکترونیکی و محرک های دوار یا خطی هستند که قسمت هایی از ماشین را با دقت می چرخانند و فشار می دهند. سرووها عمدتاً در موقعیت زاویه ای یا خطی و برای سرعت و شتاب خاص استفاده می شوند.

شرکت ها به دلیل فشرده و قوی بودن از موتورهای سروو به شدت استفاده می کنند. علیرغم اندازه آن، مقدار زیادی نیرو تولید می کند و به طور باورنکردنی در مصرف انرژی کارآمد است.

اکثر شرکت هایی که از سروو استفاده می کنند شرکت های تولیدی هستند که برای قرار دادن سطوح کنترلی و چرخاندن اجسام در زوایای و فواصل دقیق به آن نیاز دارند. اکثر شرکت هایی که از سروو موتور استفاده می کنند، شرکت های تولیدی هستند که از ماشین های با موتور سروو استفاده می کنند.

دو نوع سروو موتور
دو نوع سروو موتور وجود دارد که در زمینه صنعتی موجود و مورد استفاده قرار می گیرد.

اول سروو موتور AC است. این نوع سروو در حال حاضر توسط اکثر شرکت ها استفاده می شود. سروو موتورهای AC بیشتر در زمینه های صنعتی استفاده می شوند. سروو موتورهای AC موتورهای AC هستند که به انکودرها متکی هستند. این نوع سروو موتورها از طریق کنترل کننده هایی کار می کنند که بازخورد و کنترل حلقه بسته را ارائه می دهند. آنها شناخته شده اند که با دقت بالایی کار می کنند و به راحتی قابل کنترل هستند.

دوم سروو موتور DC است. این نوع سروو موتورها در گذشته توسط فوجی الکتریک مورد استفاده قرار می گرفتند، اما امروزه به ندرت مورد استفاده قرار می گیرند، زیرا سروو موتورهای AC آسان تر، موثرتر، پیشرفته تر و قابل اطمینان تر هستند.

مواردی که از موتورهای سروو استفاده می کنند

سروو موتورها توسط مواردی که هر روز استفاده می شوند مورد استفاده قرار می گیرند. دستگاه‌های الکترونیکی خانگی مانند پخش‌کننده‌های دی‌وی‌دی و دیسک‌های بلوری از سرووها برای استخراج و جمع کردن سینی‌های دیسک استفاده می‌کنند.

خودروها نیز از موتورهای سروو استفاده می کنند. در خودروهای مدرن از موتورهای سروو برای کنترل سرعت آن استفاده می شود. هنگام پا گذاشتن روی پدال گاز، سیگنال های الکتریکی را به کامپیوتر خودرو ارسال می کند. سپس کامپیوتر آن اطلاعات را پردازش کرده و سیگنالی را به سرووی متصل به دریچه گاز ارسال می کند تا دور موتور را تنظیم کند. حتی هواپیماهای تجاری نیز از سرووها برای فشار دادن و کشیدن همه چیز در داخل هواپیما استفاده می کنند.

آنها همچنین برای اقلام جدید مانند ماشین های اسباب بازی کنترل از راه دور و اندازه مقیاس، هواپیماهای اسباب بازی، هلیکوپترهای اسباب بازی، و ربات های اسباب بازی استفاده می شوند. سرووها مخصوصاً برای هواپیماهای رادیویی برای تعیین موقعیت سطوح کنترل مفید هستند.

اما سرووها بیشتر برای مصارف صنعتی استفاده می شوند. صنایع مهمی مانند رباتیک، داروسازی، خدمات غذایی و تولید درون خطی نیز از سروو استفاده می کنند.

سرووها همچنین برای قطعات ماشین‌آلات الکتریکی مانند آسانسور، سکان، روبات‌های راه‌رو و گیره‌های عامل بسیار مناسب هستند.

مزایا و معایب
سروو موتورها مزایای بسیار زیادی دارند اما مانند همه چیز، برای شرکت هایی که از این دستگاه استفاده می کنند نیز مشکلات و مشکلاتی را ایجاد می کنند.

مزایای
سرووها همیشه مکرر هستند و با همان سرعت کار می کنند. بنابراین، اگر بار سنگینی روی موتور وارد شود، راننده با چرخاندن موتور، جریان را به سیم پیچ موتور افزایش می دهد. این اساساً به این معنی است که انتظار می رود سروو موتورها همیشه به صورت مکانیکی روی نقطه باشند. و به دلیل دقت آن، این امکان را به شرکت ها می دهد که آن را با سرعت بالا کار کنند.

معایب
مانند هر چیزی که راحتی و کارایی را فراهم می کند، سروو موتورها نیز هنگام نگهداری و بهره برداری هزینه بالایی دارند. علاوه بر این، هنگامی که دستگاهی که از سروو استفاده می کند متوقف می شود، موتور به حرکت یک پالس به جلو و عقب ادامه می دهد، بنابراین اگر دستگاه یا ناحیه با ارتعاش مناسب نباشد، خوب نیست.

قطعات و عملکردهای سرو موتورز

ده‌ها قطعه یک سروو موتور را تشکیل می‌دهند که تک تک قطعات نقشی حیاتی در عملکرد دستگاه دارند. در اینجا مهمترین بخش های آن و نقش مهمی که در عملکرد سرووها ایفا می کنند، آورده شده است.

استاتور - استاتور یک میدان مغناطیسی دوار ایجاد می کند تا به طور موثر گشتاور تولید کند.
سیم پیچی - جریان جریان در سیم پیچ یک میدان مغناطیسی دوار ایجاد می کند.
شفت - شفت قدرت خروجی موتور را منتقل می کند. این بار از طریق مکانیسم انتقال هدایت می شود.
روتور - روتور یک آهنربای دائمی است که در خارج از محور قرار می گیرد.
رمزگذار - یک رمزگذار نوری همیشه تعداد چرخش های تکمیل شده را مشاهده و محاسبه می کند و موقعیت شفت را تماشا می کند.
هر قسمت از سروو موتور هدف بزرگی را برای عملکرد یا کارکرد صحیح سرووها انجام می دهد.

نتیجه
سروو موتورها یکی از حیاتی ترین دستگاه های امروزی روی کره زمین هستند، حتی اگر اکثر جمعیت جهان از وجود و اهمیت آن بی خبرند. بسیاری از شرکت ها به دلیل قابلیت اطمینان، دقت، کارایی، اندازه و قدرت، به سرووها متکی هستند. اگر کسب‌وکارها در سال‌های آینده به استفاده از این دستگاه‌های مفید ادامه دهند، چندان تعجب‌آور نخواهد بود.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد